Добре дошли в неофициалният сайт на Мерцедес Бенц България.

Този сайт е създаден с голямо желание и целта е той да се превърне в най-големият неофициален портал за марката Мерцедес. Този сайт няма нищо общо с официалният сайт на Мерцедес, официални клубове, официални дилъри и сервизи.

Това е място, където истинските любителите, почитателите и интересуващите се от Мерцедес-Бенц могат да прочетат интересни факти и история, да добавят новини, да обменят опит при различни проблеми и да прекарват заедно част от времето си без нужда да бъдат организирани в каквато и да е форма и обвързаност към социални ангажименти. И всичко това без значение на пол, възраст, религиозни и политически убеждения, а само от една страст, която ги обединява и в Интернетното пространство - Мерцедес Бенц.
Какво можете да намерите тук:

Много информация за Мерцедес (Mercedes -Benz).
Безплатно публикуване на обяви, свързани с Мерцедес - автомобили, части и други
История на различни модели Мерцедес
Технически данни на различните модели Мерцедес бенц
Он и офлайн ръководства за експлоатация, обслужване и ремонт
Полезна информация за любимия ви Мерцедес
Шпионски снимки и анализи на бъдещите модели Мерцедес
Галерия с много снимки на различни модели Мерцедес
Форум, където можете да обменяте мнения, идеи, опит и други
Бенцопедия - уики разделът, в който можете да публикувате ваши материали за Мерцедес

Този сайт и форум е в процес на постоянно развитие. Целта е той да се превърне в най-големият портал за Мерцедес, затова помощта на потребителите му е, и ще бъде основа за неговото израстване.

За да се възползвате максимално от информацията е добре да сте регистрирани потребители - регистрацията е напълно безплатна и бърза. Можете да се регистрирате от тук, а след регистрацията да използвате вход с вашето потребителско име и парола.Ако имате някакви въпроси към мен, моля свържете се като ползвате формата за контакт.

Mercedes-Benz, Maybach, Smart, Freightliner и други са запазена марка на Daimler AG.