С няколко от най-активните потребители в сайта проведохме среща, която може да се оприличи като комбинация от запознанство на живо, отдих, банкетче и дискусия. Може би ще си помислите, че както с повечето странни комбинации едва ли и тази би имала успех, но тук мога спокойно да ви кажа че грешите. Всичко беше подготвено предварително, особено по-важната част - планът за развитието на сайта и бъдещият маркетинг. Беше създадена група, която с разпределение на задачите между всеки от участниците ще работи по своята област. Наистина важно и от огромна помощ за мен лично.
Маркетинговият план няма да бъде публикуван тук, за да запазим нещата в малка тайна. Все пак на определени етапи ще ви запознаваме с постиженията, постигнати благодарение на плана. Нас не ни интересуват пораженията!
Другата част премина повече от прекрасно. Въпреки различните социални съслойки и професионална ангажираност, всички бяхме едно голямо семейство. Как тогава да говорим за поражения? Вече съм сигурен, че ще бъдем най-посещавания Интернет портал за Мерцедес в България.