Някои казват, че имат проблем със светването на лампичката за идеи, други в тяхното реализиране, трети със събиране на плодовете от идеите, четвърти са недоволни от количеството на събраното..... Тази верига едва ли би имала край.

Защо пиша всичко това ли?

Смея да твърдя, че аз съм пълен с идеи, но ми е трудно да ги реализирам. Да кажа че съм безгрешен би било огромна лъжа, но имам няколко добре реализирани идеи. Тук е мястото да предупредя, че под идеи нямам впредвид материални облаги.
Една от добре реализираните ми идеи е този сайт и форумът към него. Нека обясня - създаването на един сайт не е толкова трудно, но концепта за развитието му и популяризирането му в огромното Интернет пространство е сложен процес.

В България кражбата на интелектуална собственост е вече народна традиция. Кражбата на идеи се превръща в такава, а копирането е ежедневие. Аз лично се радвам, че бивам копиран, особено на идеи. Най-вече защото това доказва, че направеното досега е било правилно. За хората, които идват да четат и да преглеждат какво могат да си "вземат" от тук мога да им дам един съвет - с вашите посещения както тук, така и в групите, създадени от мен ( и които вие бързате да направите ) само ми помагате с вдигане на трафика, за което ви благодаря. Погледнете в полето на браузъра си - дори съм пуснал RSS емисии, за да е по-лесно да се следят всички нови публикации.

Аз знам едно - има много певици в света, които могат да изпеят Уитни Хюстън. Но... те просто ще бъдат копия на нея, и нищо повече.