Изминалата седмица беше изпълнена с емоции - за някои положителни, за мен изпълнени с адреналин.

Първо форумът, после няколко пъти и сайта бяха подложени на непрестанни атаки от разни съвременни каубои в Интернет пространството, или така наречените хакери.
На въпросите, започващи със Защо и Как не мога да отговоря. Интересното за мен е, че тези атаки започнаха много бързо след регистрацията на новия домейн. Положителното в тези събития е, че поради тези набези всичко по сайта е огледано, прегледано и заключено зад железни врати. Това не значи, че е невъзможно ново хакване или опит за това, но поне е направено всичко необходимо за нормалната работа и разширяване на поне за мен, най-големият неофициален сайт за Мерцедес в България.
Едно търсене и преглеждане на съществуващите сайтове показва, че една огромна част от тези сайтове са прекратили своя нормален живот и са се пенсионирали.

Лошото в сегашната ситуация е малко късната смяна на името на сайта и поради това пропускане на уникалната възможност за бързото индексиране в Гугъл. Все пак това не е болка за умиране и се надявам при следващото ранкиране, сайтът да е поне с PR2 и излизащ на доста предни позиции при търсене на ключови думи, свързани с дейността на сайта.
Докато има кънтри, ще има и каубои, коне и....балкански пирати.