Мерцедес Е класа комбиПет месеца след първите шпионски снимки на новата Е класа Т модел, имаме удоволствието да ви представим нови такива. Комби версията на новия Mercedes-Benz E-Class бе заловена по време на тест. Леката маскировка, с която е дегизиран автомобила ни дава по-ясно представа за окончателния външен вид на модела. Мерцедес Е класа комби, ще бъде представен офизиално на автомобилното изложение във Франкфурт по-късно тази година. Както и при лимузината W 212, комби модела наследява наградения наскоро дизайн за най-красив автомобил в света.

Мерцедес Е класа комбиНовото комби може да се похвали с още по-просторно купе, което предполага по-комфортна возия, повече място за пътуващите и техния багаж. Както при седана, така и при комбито ще бъдат интегрирани доста нови технологии, като модернизираното въздушно окачване AIRMATIC, системите BlueEfficiency , Night View Assist (за подпомагане видимостта на водача в тъмната част на денонощието), Lane Keeping Assist (за Мерцедес Е класа комбипредупреждаване на водача при непреднамерено напускане на лентата за движение) и др.
Двигателите на Мерцедес Е класа комби ще бъдат обичайните V6 и V8, като към тях ще се присъедини и напомпаната AMG версия, захранена от 6.3-литров агрегат.