smart times 2009Колона от автомобили, концерти, викторини, удоволствия и шеги: всичко това между 21-23 август 2009 година, когато най-голямата общност от smart ентусиасти в света ще се съберат заедно. Срещата ще се състои на старото летище на Zell am See/Kaprun, Австрия.
През 1998 година една от най-необикновените серийно произвеждани автомобили бива представена на пазара. Двуместният smart fortwo от 2.50 метра открива собствен клас. 11 години по-късно този бранд продължава своето непрекъснато развитие и увеличаване на своите свръхактивни фенове. Няколко хиляди от smart ентусиастите от цяла Европа - някои от тях със собствено тунинговани автомобили- ще се срещнат отново в Zell am See/Kaprun, за да отпразнуват своята страст към автомобилите smart. Голямата и разнообразна програма ще включва парад, концерти, парти и разбира се техническа дискусия с разработчици, тунинг специалисти и експрети от автомобилната индустрия.

Програма на smart times 2009

21.август. Откриване. Вечерта на 21 август, петък на старото летище.
22.август. Парад по маршрут от няколко километра около езерото с начало старото летище на Zell am See в 11 часа преди обяд.
През 2008 година точно 743 автомобила smart се включиха, като това постави и Гинес рекорд. Вечерта ще има състезание на което жури ще раздаде награди в няколко категории - дизайн и стил, тунинг, аудио и управление. Мотото е: "Добре дошли класа на smart". Връх в програмата ще бъде участието на живо на Steve Appleton - 20 годишна изгряваща поп звезда от Обединеното Кралство. Неговата песен "Inner City Lover" се използва в настоящата рекламна кампания.
23.август. smart times участниците са поканени на smart шопинг. Всякакви видове употребявани аксесоари ще бъдат продавани на търг. Участието в smart times е безплатно. За повече подробности посетете www.smarttimes.at 
smart times 2009 - smart обществото отново заедно


mercedes-bulgaria.com e независим портал за Мерцедес в България. Етаблиран на 13.02.2009, той предлага много полезна информация за Мерцедес, история на Мерцедес и модели, последни новини за Мерцедес, богата галерия за Мерцедес, форум за Мерцедес, уики раздел за Мерцедес с много тестове, каталози, ръководства за експлоатация и други. Mercedes-Benz, Maybach, AMG, Smart, Freightliner, FUSO, Western Star truck, Setra, Detroit Diesel и други са запазена търговска марка на Daimler AG. Тези термини са използвани само за идентификационни намерения. mercedes-bulgaria.com не са свързани, спонсорирани или упълномощени от Daimler AG.