Setra S 431 DTПървият двуетажен автобус оборудван с 1+1 седалки.
Най-новата аудио технология инсталирана за анализиране на мачовете по време на движение.

Спортният клуб от Лисабон, Бенфика, използва Setra - водещият производител на автобуси, базиран в град Улм. Клубът с богата история е основан през 1904 година, изпраща своите футболисти за срещите на чужд терен в Португалското първенство в двуетажен автобус Setra S 431 DT от серията TopClass 400. За да направи пътуването възможно най-комфортно за играчите и персонала пътуващ с тях, ръководителите са решили да оборудват интериора на автобуса само с най-доброто. Новият клубен автобус от Setra е първият с аранжирани 1+1 седалки, което означава, че всеки играч има самостоятелна седалка за себе си и увеличено място за краката, както и собствена масичка.

Разстоянието между кожените седалки - в червени и сребристи клубни цветове и с щампован клубен знак - е направено индивидуално, позволявайки достатъчно лично пространство. Две маси с 2 броя PlayStation позволяват групови разговори и компютърни игри. В задната част на автобуса се намират 2 легла за масаж и малка кухня. Първият етаж на автобуса, предназначен за официалните лица, треньори и други също е с кожени седалки, както и допълнителна маса. Аудио система с микрофонни връзки и 19 инчови монитори правят възможно за треньорският щаб да анализира мача след завършването му. Това е постигнато със специална аудио-видео връзка, свързана директно с телевизионните компании, предаващи мача.
Най-новата технология може да се види и в задната част на автобуса, където специално повдигащо устройство прибира кутии и екипировка гладко в автомобила. Наред с удобствата автомобусът е оборудван и с много технологии за сигурност като ART круз контрол и SPA Lane Assistant, осигурявайки безопасно придвижване на футболистите от Бенфика.