Ferdinand PiechНапоследък в Нет пространството широко се разпространява новата реклама за Mercedes E-класа W212, наречена "Sorry" (съжалявам). Рекламата на Mercedes наистина е изработена много добре и получава много положителни оценки, но много малко огледащите я не осъзнават скрития присмех в нея.
Рекламата за Е класата показва "Смъртта" неочаквано появила се до водача на Mercedes E-класа, казваща само Sorry, на което водача отговаря по същия начин, след като е успял да спре автомобиласантиметри преди да се удари в кран с дърва.
При един анализ на видео клипа, можем да намерим голяма прилика с Ferdinand Piech, играещ ролята на смъртта - една легендарна фигура в Германската автомобилна история и в момента Шеф на борда на директорите във Volkswagen AG.
Нека не забравяме, че именно Ferdinand Piech беше казал преди време, че VW ще "превземе" Mercedes. Вероятно това е отговорът от Mercedes. Все пак, не трябва да се присмиват много силно, а да държат под око развитието на AUDI - компанията, която Mercedes продаде преди време на VW.