Тунинг шоу 2010Нашите приятели от тунинг.бг организират Национално тунинг шоу на писта Лесново в периода 29-30 май 2010 година. Ето и официалното прес съобщение, а за повече подробности, можете да разгледате сайта на мероприятието https://www.tuningshow.bg

На 29 и 30 май на писта Лесново най-големият автомобилен форум в България Tuning.BG ще събере феновете на най-красивите, най-бързите и най-добре свирещите автомобили от цялата страна.
Най-голямото и щуро автомобилно събитие за годината обещава да събере много хора и автомобили, като програмата ще включва: оптичен тунинг, car audio, демонстрации по драг на 200 метра (1/8 миля), боди арт, автомивка по бикини, аерография, много музика, томболи и награди.

На шоуто посетители и участници ще имат възможността да се срещнат и обменят идеи с най-добрите тунинг и аудио професионалисти и любители в България. Фирми изложители работещи в сферата тунинга, аудиото и поддръжката на автомобилите ще представят техните продукти и ще предложат специални промоции.

Самото тунинг състезание ще бъде разделено на две основни категории: Тунинг и Car Audio. Тунинг състезанието ще бъде в една единствена категория, а именно „Цялостен тунинг”, като ще бъдат раздадени и награди за: автомобил на публиката, най-добър интериор, най-добре изглеждащ двигател и прилежащите към него компоненти.

Car Audio частта ще бъде и първия официален кръг от ЕММА 2010 и ще се проведе по правилника и със съдействието на ЕММА България.

Подробности за събитието и записване за участие можете да направите на сайта на шоуто: www.tuningshow.bg

Медийни партньори на събитието са: Радио NJoy, Радио ZRock, списание ClubS1, списание GT Magazine, списание Авто Журнал.