Нощи на звездите в музея на МерцедесЕкслузивни кулинарни събития - Sternennächte (нощи на звездите) в музея на Мерцедес.
Казиното на последния етаж в музея на Мерцедес скоро отново ще се превърне в гурмет ресторант: звездите на кулинарното изкуство Claudio Urru и Rolf Straubinger ще представят десет вечери изпълнени с удоволствие в приятна обстановка. Между 6ти и 17ти октомври 2009, Музеят на Мерцедес провежда Mercedes-Benz Sternennächte (нощи на звездите) за трети път. Всяка вечер до 60 гости ще се наслаждават на иновативните кулинарни произведения в комбинация с изискани вина.

В периода на събитието, вашето удоволствие от храната ще бъде осигурено от двама топ кулинари, всеки награждаван със звездата на Michelin - 6-10 октомври това е Claudio Urru от ресторанта на летището в Щутгарт и от 10 до 17 октомври от Rolf Straubinger от Burg Staufeneck в Salach. Mercedes-Benz Sternennächte започва от 19:00 часа, като цената е 127 евро на човек, включваща следното: 5 ястия (питиетата се заплащат допълнително), разглеждане на музея на Мерцедес  и екслузивен паркинг пред главния вход на музея. Резервацията е задължителна, а почивните дни са събота и неделя. Резервации можете да направите на телефон 0049 0711/17 -30 000.