Оригиналът на този текст за Мерцедес се намира в сайта Мерцедес България

AMG Mercedes DTM C-KlasseНе точно, но все пак. Ако имате възможност да бъдете на пистата Хокенхайм между 23 и 25 октомври 2009 за закриване на сезона на Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) и сте отговорили правилно на въпроса "В кой отбор започва Ралф Шумахер", то имате шанс да бъдете возен в един наистина впечатляващ автомобил от първокалсен пилот.И не само това. Освен адреналина, спонсорите на отбора - AUTO BILD MOTORSPORT и STIHL са осигурили 2 билета в ложата на трибуната, както и нощувка в двойна стая със закуска в 4 звезден хотел.
Втора награда е вентилатор STIHL с подписите на пилотите на AMG Mercedes - Paul Di Resta, Ralf Schumacher, Bruno Spengler и Gary Paffett, а третата награда са 2 билета за състезанието.
Преди да участвате се уверете че сте на минимум 16 години, в много добро физическо състояние, без предишно заболяване по гръбначния стълб, висок не повече от 190 см и не по-тежък от 100 килограма. Ние ви препоръчваме състезанието, организирано от mercedes-bulgaria.com. Шансовете ви за награда са много по-големи. Вярвайте ни! mercedes-bulgaria.com ©