Тук ще ви покажем процеса за включването ви в състезанието.

1. Трябва да се регистрирате.

Това е лесен, бърз и безплатен процес. В горният десен ъгъл на началната страница ще видите тези полета и икони. С номер 1 са отбелязани полетата за вход на вече регистрирани потребители, а с 2 бутона който трябва да натиснете за осъществяване на регистрацията. 

2. Включване в състезанието

След като сте попълнили формата за регистрация в т.1, проверете вашата електронна поща. Би трябвало да получите писмо, което ще съдържа линк за активация. Прегледайте и вашата Спам папка, за да не би писмото да е попаднало там. Задължително трябва да активирате регистрацията си, натискайки върху линка. След този процес, можете да влезете като потребител в сайта. В горният десен ъгъл на сайта ще видите менюто "Състезанието". Също в дясно вече имате меню "Вашето меню", в което имате достъп до самото състезание.

 

3. Насоки и упътване

Бихме ви препоръчали да прочетете материалите относно състезанието. Когато изберете състезанието от "Вашето меню" ще видите трите кръга: "Квалификация 1", "Квалификация 2" и "Финал", както и "Тренировъчен тест". Вие няма да можете да отговаряте на въпроси от никой кръг, докато не получите достъп. За "Квалификация 1" това е от 01. ноември в продължение на 1 седмица. За повече подробности прочетете Условията за участие.
Тренировъчният тест ще бъде активен до началото на състезанието. Той е съставен от няколко въпроса и можете да се упражнявате на него, за да се запознаете със спецификата на провеждане на състезанието. През цялото време в дясно, под "Вашето меню" ще бъдат публикувани "Последните резултати", "Най-високи" и "Мои резултати".

Ако до започване на състезанието "Какво знаете за Мерцедес" имате някакви въпроси или проблеми свързани с регистрацията, условията или участието в състезанието, можете да зададете Вашите въпроси чрез контактната ни форма.

Желаем на всички участници успех. Мерцедес България