ClubS1 спонсорира състезанието със следните вълнуващи награди: Едногодишен абонамент за ClubS1, 10 броя Автокаталог 2009, 10 броя Автокаталог 2010, книгата "Люис Хамилтън - историята досега".

ClubF1 навърши 10 години и се променя

Най-популярното българско списание за Формула 1 и моторни спортове ClubF1 навърши 10 години от своето създаване и пусна в продажба своя брой №120. Едновременно с отбелязването на юбилея списанието отваря нова страница в своята историята с разширяване на тематиката и профила си, като добавя буквата S в главата – като Speed или Sport.
Разширяването на профила и тематиката на изданието станаха задължителни на фона на сериозните промени в спорта и автомобилния бранш, които настъпиха през последните години.

В новия формат Формула 1 отново заема централно място като най-престижният спорт в света, следен от определено качествена аудитория. Но все по-голяма тежест придобиват и останалите моторни състезания, развитието на автомобилния бизнес, животът около автомобилите, развитието на младите таланти, картинг спортът, парите в надпреварите и още множество аспекти, които се свързват със скоростта.

През годините списанието си създаде изключителна репутация със своята прецизност и коректност в представянето на събитията в F1, автомобилния спорт и бизнес, както и с изчерпателната си информация за техниката и детайлите, както и за живота и личностите в тези области. Благодарение на личното присъствие на журналисти и фоторепортери на изданието, на техните персонални срещи с най-големите звезди из целия свят, изданието постави нови стандарти за страната ни.

Специалният поглед към живота около пистите към VIP гости в света на Гран при допълва истинската картина към събитията.
Изданието предоставя също така и възможно най-качествената информация не само за топмодели на световните автомобилни производители, но и за представянето им у нас, както и развитието на техниката и всичко свързано със Sкоростта – масла, бензини, гуми, бои, аудиосистеми, динамика и т.н.

Основните рубрики в списанието са:
- новини – най-горещите вести от света на F1, ралитата, колите, любопитни факти и други;
- звезди – портрети и разговори с най-изявените личности в света на автомобилите и моторни спортове и дейност;
- техника – материали, разкриващи най-важните новости в болидите, състезателните коли и автомобилите изобщо;
- животът — текстове за стила по пистите и извън тях – фитнес, мода, забавления, връзки и т.н.;
- интервюта – с пилоти, шефове, свързани с F1 хора, спорта и автомобилите;
- история – най-славните, а и трагични момети от митологията на Гран при, автомобилния спорт и техника.
- преглед на състезанията от изминалия месец – анализ, коментар и пълна статистика, VIP хроника;
- предстои – представяне на предстоящите събития: история, графики, статистики;
- преглед световния рали шампионат от изминалия месец – анализ, коментар и статистика;
- у нас – отразяване на българския автомобилен спорт;
- надежди – всичко най-важно от развитието на нашите пилоти в чужбина;
- картинг – отразяване на състезанията по картинг както у нас, така и навсякъде, където участват наши пилоти;
- автомобили – представяне на новостите в автомобилите, двигателите, компонентите, технологиите, гуми, сравнения, анализи;
- премиери – представяне на нови серийни автомобили, дошли у нас или представляващи важни премиери в света.

Екипът на списанието е с амбицията да прави продукт, който да е на най-високо ниво, за да може все така да бъде безспорно най-продаваното и популярно четиво по тези теми в България.