Бензиностанции ЕКО спонсорират "Голямата награда" както второ и трето място съответно с карта за гориво с кредит от 300 лева, карта за гориво с кредит от 200 лева и карта за гориво с кредит от 100 лева.

Бензиностанции ЕКО: стабилен растеж

„ЕКО България“ е една от най-бързо развиващите се компании у нас. Тя е част от най-голямата индустриална корпорация в Гърция - Hellenic Petroleum Group, лидер в енергийното развитие в страните от Югоизточна Европа. От стъпването си на българския пазар през юли 2002 г. досега, ЕКО изгради мрежа от 79 бензиностанции и 4 петролни бази. Най-новите обекти - 2 в Русе и 1 в Плевен, отварят врати съвсем скоро. Само за няколко години компанията стана един от петте най-големи дистрибутори на гориво с висок процент лоялни клиенти.
Бизнес стратегията на компанията предвижда до 2010 - 2011 г. броят на бензиностанции ЕКО да надхвърли 100, което ще гарантира 10% пазарен дял. Общата инвестиция от стъпването на компанията на пазара до 2010-2011 г. ще надхвърли 300 млн. лв., използвани за строителство на нови съоръжения, придобиване и модернизиране на вече построени обекти.

Модерните бензиностанции ЕКО предлагат висококачествени горива, масла и услуги. ЕКО произвежда продукти на конкурентни цени в съответствие със стандартите и технологичните изисквания на Европейския съюз.
От 2004 г. компанията е ексклузивен дистрибутор на българския пазар на новата серия горива EKO KINITRON - UNLEADED 100Speed, UNLEADED 95 Plus и DIESEL PLUS. Серията EKO KINITRON бележи началото на нов период в развитието на пазара на горива у нас. Горивата от линията отговарят на всички европейски изисквания и гарантират отделяне по-малко вредни емисии в атмосферата.
Със специално внимание към корпоративните си клиенти, „ЕКО България“ предлага „ЕКО карти ПАРТНЬОРИ“, които дават възможност за безкасово плащане, текущи справки и контрол на разхода на гориво. Така лоялните клиенти получават със своята карта отстъпка за всички видове горива при плащане в брой.
Дебитни карти „ЕКО“ са подходящи както за индивидуални клиенти, така и за социална фирмена политика. Те предоставят удобството за безкасовото плащане, като се зареждат предварително и могат да бъдат използвани и допълнително зареждани във всяка бензиностанция „ЕКО“ в цяла България.
Основен акцент във философията на „ЕКО България” е грижата към хората на път. Компанията гарантира удобство и широк избор между качествени продукти и услуги, за да улесни забързаното ежедневие на съвременния българин.
Всичко за ЕКО можете да прочетете тук: www.eko.bg